Τι θα αλλάξει στην Ελλάδα μετά από 30 ημέρες καραντίνας

Το αισιόδοξο γράφημα του Ηλία Μόσιαλου, στην περίπτωση που άπαντες τηρήσουν τους κανόνες.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 23 Μαρτίου 2020

Η πανδημία του κορονοϊού παραμένει ακόμη δυσεπίλυτο πρόβλημα για την παγκόσμια ιατρική κοινότητα αλλά και γενικότερα την ανθρωπότητα. Τα κρούσματα σε πολλές περιοχές του πλανήτη αυξάνονται συνεχώς, κάτι που δυστυχώς ισχύει και για τον αριθμό των ανθρώπων που δεν τα κατάφεραν. 

Ο καθηγητής πολιτικής της υγείας και διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science Ηλίας Μόσιαλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες μία φωτογραφία στην οποία γίνεται κάτι παραπάνω από προφανές γιατί πρέπει όλοι να μείνουν στο σπίτι αυτή τη δύσκολη όσο και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα αλλά και τον πλανήτη. 


Διάβασε ακόμη για τον ορθό τρόπο συμπλήρωσής του εντύπου βεβαίωσης κίνησης, την Figaro που έπλεξε το εγκώμιo του Σωτήρη Τσιόδρα, τους 20 πλουσιότερους του κόσμου που έγιναν λίγο λιγότερο πλούσιοι λόγω κορονοϊού και τις θεωρίες συνωμοσίας καλπάζουν εν μέσω COVID-19.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Πολιτική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα δούμε τον Απρίλιο στο Netflix

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας που θα δούμε εν μέσω καραντίνας.