Bill Murray vs Guy Fieri, η απόλυτη nachos αναμέτρηση

Μία foodie μονομαχία για καλό σκοπό.

Έναν πρωτότυπο όσο και ιντριγκαδόρικο τρόπο σκέφτηκαν ο σεφ, παρουσιαστής και restaurateur Guy Fieri και ο μύθος Bill Murray προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα που θα κατευθυνθούν προς τους υπαλλήλους των κλειστών αμερικανικών εστιατορίων. Οι δύο άντρες θα "αναμετρηθούν" στο Nacho Average Showdown, την Παρασκευή 15 Μαΐου, σε μία μάχη που θα μεταδοθεί απευθείας από το Food Network

Τι ακριβώς είναι το Nacho Average Showdown; Οι Fieri και Murray θα διαγωνιστούν για την καλύτερη συνταγή με νάτσος - ουσιαστικά βέβαια εκείνοι που πραγματικά θα μαγειρέψουν θα είναι οι γιοι τους, Hunter και Homer, οι οποίοι είναι σεφ, με τους πατεράδες τους ουσιαστικά να είναι εκείνοι που απλά θα φάνε. 

Bill Murray vs Guy Fieri, η απόλυτη nachos αναμέτρηση

Το ακόμη καλύτερο σε αυτή την αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα γαστρονομική κόντρα είναι πως οι κριτές θα είναι ο ηθοποιός Terry Crews και ο θρύλος του ΝΒΑ Shaquille O'Neal, ενώ την παρουσίαση του event έχει αναλάβει η σεφ και παρουσιάστρια Carla Hall. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Fieri έχει πραγματοποιήσει αρκετές ενέργειες από το ξεκίνημα του lockdown στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για τον οργανισμό Restaurant Employee Relief Fund (RERF) που βοηθά τους άνεργους πια επαγγελματίες της εστίασης.

 
Nacho Average Showdown

‼️ Happening THIS Friday: NACHO AVERAGE SHOWDOWN with @GuyFieri + Bill Murray! 👊👊 Here’s the deal. For the first time EVER, Guy and his son Hunter will face off against Bill and his son, Homer, in the ultimate nacho-building competition… LIVE on our Facebook page! 🔥 Look out for special guests like Chef Carla Hall, Terry Crews and Shaquille O' Neal as they all raise money to support National Restaurant Association Educational Foundation. Check back here on Friday @ 5pm EST to watch!

Posted by Food Network on Tuesday, May 12, 2020

Ας νικήσει ο νοστιμότερος.


Διάβασε ακόμη για το Senios που μεταμορφώνεται σε Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ, το αγγούρι της θάλασσας που εξελίσσεται στο πιο εκλεκτό έδεσμα του πλανήτη, το δυνατό βίντεο των κορυφαίων Ελλήνων σεφ και το ξεχωριστό delivery του Massimo Bottura.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας