Το κοτόπουλο πιο καυτερό από ποτέ

Μία συνταγή που θα λατρέψουν οι aficionados των (extra) spicy γεύσεων.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 09 Σεπτεμβρίου 2020

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που λατρεύουν τα καυτερά σε σημείο εγκαύματος και εκείνοι που τα αποφεύγουν όπως ο Gianluigi Buffon την κούπα του Champions League. Ένα από τα υλικά που λατρεύουν κάθε είδους hot έκφανσης επάνω τους είναι το κοτόπουλο, ειδικά όταν αυτό περνά από το τηγάνι. 

Αν ανήκεις στους πρώτους, ζήτα απλά από τον χασάπη να σου κόψει το κοτόπουλο στα 8, δηλαδή 2 φτερούγες, 2x2 τα μπούτια και 2 στήθη (εννοείται πως βγάζει και πετάει την "καρένα" του στήθους, το τελείωμα της φτερούγας και πως σπάει το κάτω κότσι από το πόδι) και απλά ακολούθησε τη συνταγή που ακολουθεί.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα εστιατόρια της νέας σεζόν

Το φρέσκο fine dining, η υψηλή κρεατοφαγία και οι αφίξεις-εκπλήξεις του φθινοπώρου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το τέλειο αυγό ποσέ

Ακόμη και αυτοί που μισούν να μπαίνουν στην κουζίνα, μπορούν να τα καταφέρουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Μία επική συνταγή για το καλύτερο cheeseburger

Η παγκόσμια ημέρα cheeseburger θα έπρεπε να γιορτάζεται καθημερινά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γουακαμόλε αλλά με αστέρι Michelin

Ένας ειδικός προτείνει την ιδανικότερη φόρμουλα για το κορυφαίο dip του πλανήτη με αφορμή τη σημερινή Guacamole Day.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Salonica Restaurant, όχι τυχαία ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Η σπουδαία δουλειά του Σωτήρη Ευαγγέλου επιβραβεύτηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας