Το κοτόπουλο πιο καυτερό από ποτέ

Μία συνταγή που θα λατρέψουν οι aficionados των (extra) spicy γεύσεων.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 09 Σεπτεμβρίου 2020

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που λατρεύουν τα καυτερά σε σημείο εγκαύματος και εκείνοι που τα αποφεύγουν όπως ο Gianluigi Buffon την κούπα του Champions League. Ένα από τα υλικά που λατρεύουν κάθε είδους hot έκφανσης επάνω τους είναι το κοτόπουλο, ειδικά όταν αυτό περνά από το τηγάνι. 

Αν ανήκεις στους πρώτους, ζήτα απλά από τον χασάπη να σου κόψει το κοτόπουλο στα 8, δηλαδή 2 φτερούγες, 2x2 τα μπούτια και 2 στήθη (εννοείται πως βγάζει και πετάει την "καρένα" του στήθους, το τελείωμα της φτερούγας και πως σπάει το κάτω κότσι από το πόδι) και απλά ακολούθησε τη συνταγή που ακολουθεί.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Napul’è όπως λέμε Italiano Vero

Μάγκυ Ταµπακάκη και Francesco "Ciccio" Granata σε µεταφέρουν γευστικά µέχρι την Ιταλία, δικαιολογώντας κάθε φορά απόλυτα τη φήµη του εστιατορίου της Βάρης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι πρέπει να κάνεις για να είναι υγιεινές οι τηγανητές πατάτες στο air fryer

Και δεν αναφερόμαστε στο πόσο λάδι (δεν) πρέπει να βάλεις ούτε στις θερμίδες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Ο σημαντικότερος γαστρονομικός θεσμός της χώρας μπήκε στην 4η δεκαετία της ύπαρξής του και ξεχώρισε για φέτος 43 σπουδαία εστιατόρια.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πότε, πώς και πού φτιάχτηκε το πρώτο burger

Η ιστορία του ίσως δημοφιλέστερου και σίγουρα πιο πληθωρικού σάντουιτς όλων των εποχών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

7 στάσεις σε έναν από τους πιο 'cool δρόμους του κόσμου'

Το Time Out ξεχώρισε την οδό Τρώων των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

Γραφει Μπαμπης Δουκας