O Cristiano Ronaldo και η Ferrari του €1.000.000

Ο Πορτογάλος σταρ επισκέφθηκε το Μαρανέλο και δεν έφυγε με άδεια χέρια.

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η καθιερωμένη λίστα του Forbes, με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου για το 2021. Ο Cristiano Ronaldo φυσικά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν - ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους βρέθηκε στην 3η θέση, πίσω από τον Conor McGregor και τον Lionel Messi, με τα ετήσια εσοδά του να ανέρχονται στα 120 εκατ. Ευρώ. Φυσικά, ο ίδιος γνωρίζει καλά πώς να τα αξιοποιήσει. Βλέπεις, τα supercars ήταν ανέκαθεν μία από τις αδυναμίες του. Και κάπως έτσι προέκυψε η νέα Ferrari του Cristiano Ronaldo.

Η νέα Ferrari του Cristiano Ronaldo

Αν και λάτρης της Lamborghini, επισκέφθηκε πρόσφατα το Μαρανέλο, έβγαλε φωτογραφίες με τους πιλότους της Ferrari στην Φόρμουλα 1, Charles Leclerc και Carlos Sainz, και δεν έφυγε και με άδεια χέρια. Για την ακρίβεια προσέθεσε ένα ακόμη αυτοκίνητο στη συλλογή του

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ferrari (@ferrari)

Η επιλογή του Ronaldo ήταν μία συλλεκτική Ferrari Monza. Το εν λόγω μοντέλο βγήκε στην παραγωγή το 2018, με ελάχιστα αντίτυπα να κατασκευάζονται, τόσο από την SP1 όσο και από την SP2. Ο Πορτογάλος επέλεξε την δεύτερη εκδοχή, που είναι ένα μοναδικό concept της Scuderia, συνδυάζοντας τα ιστορικά σχεδιαστικά μοτίβα των αυτοκινήτων της με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και ασφαλώς με εντυπωσιακές επιδόσεις.

Υπενθυμίζουμε πως στο εν λόγω μοντέλο απουσιάζει το παρμπρίζ, η χρήση του ενδείκνυται κυρίως για πίστα με τη χρήση κράνους, ενώ διαθέτει έναν πανίσχυρο V12 κινητήρα, που της χαρίζει ιπποδύναμη 812 αλόγων - το 0-100 πραγματοποιείται σε 2,8''.

Το διθέσιο στολίδι της Ferrari ταιριάζει δίχως αμφιβολία στο προφίλ του CR7 και έρχεται να προστεθεί δίπλα στις Lamborghinis, Bugattis και Maseratis, που υπάρχουν στο γκαράζ του.

 


Διάβασε ακόμη για τα ομορφότερα αυτοκίνητα ever σύμφωνα με την επιστήμη, τις πιο ποθητές μάρκες αυτοκινήτων στην Ευρώπη, το House of Gucci όπου πρωταγωνιστούν (και) τα κορυφαία αμάξια των 70s και την απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Roger Federer.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.