Οι Simon Pegg και Nick Frost έχουν σχέδιο για τον κορονοϊό

Σίγουρα καλύτερο από το να φύγεις για το χωριό ή το νησί με την οικογένειά σου.

Το Shaun of the Dead -ή αν προτιμάς στα ελληνικά, Το Ξύσιμο των Νεκρών- παραμένει μία από τις καλύτερες zombie movies που φτιάχτηκαν ποτέ καθώς και μία από τις πιο πρωτοποριακές του είδους, προσεγγίζοντας το θέμα με έξυπνο τρόπο και αρκετό χιούμορ. Στην ταινία του Edgar Wright, οι πρωταγωνιστές Simon Pegg και Nick Frost καλούνται να πάρουν δραστικά μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ξέσπασμα των ζόμπι που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Οι δύο Βρετανοί ηθοποιοί, κουμπάροι και κολλητοί φίλοι αποφάσισαν να φτιάξουν ένα remake του "Winchester Plan", μίας εκ των πιο χαρακτηριστικών σκηνών της ταινίας του 2004, προκειμένου να περάσουν τα σωστά μηνύματα για την προφύλαξη και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, που πλέον χτυπά αλύπητα και την Γηραιά Αλβιώνα.

Το σχέδιο αυτή τη φορά δεν περιλαμβάνει την εξόντωση ζόμπι και την ασφαλή μετάβαση στην παμπ αλλά λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Και φυσικά κέρδισαν τη συμπάθεια όλου του ίντερνετ. 

Το "Winchester Plan" από το Shaun of the Dead

Το νέο "Winchester Plan" για τον κορονοϊό


Διάβασε ακόμη έναν οδηγό επιβίωσης στην καραντίνα, γιατί δεν υπάρχει ευρεία εξάπλωση του κορονοϊού στην Αφρική, την αναγκαιότητα του να μείνουμε στο σπίτι και πώς θα απολυμάνεις το smartphone σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Καλώς ήρθες ηλεκτρική Ferrari

Όσα γνωρίζουμε για το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιταλικής εταιρείας που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πώς θα αντιμετωπίσεις την τενοντίτιδα ώμου, αν παίζεις τένις

Όλα όσα γνωρίζουμε για την πρόληψη και την θεραπεία της ασθένειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.