Οι Simon Pegg και Nick Frost έχουν σχέδιο για τον κορονοϊό

Σίγουρα καλύτερο από το να φύγεις για το χωριό ή το νησί με την οικογένειά σου.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 20 Μαρτίου 2020

Το Shaun of the Dead -ή αν προτιμάς στα ελληνικά, Το Ξύσιμο των Νεκρών- παραμένει μία από τις καλύτερες zombie movies που φτιάχτηκαν ποτέ καθώς και μία από τις πιο πρωτοποριακές του είδους, προσεγγίζοντας το θέμα με έξυπνο τρόπο και αρκετό χιούμορ. Στην ταινία του Edgar Wright, οι πρωταγωνιστές Simon Pegg και Nick Frost καλούνται να πάρουν δραστικά μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ξέσπασμα των ζόμπι που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Οι δύο Βρετανοί ηθοποιοί, κουμπάροι και κολλητοί φίλοι αποφάσισαν να φτιάξουν ένα remake του "Winchester Plan", μίας εκ των πιο χαρακτηριστικών σκηνών της ταινίας του 2004, προκειμένου να περάσουν τα σωστά μηνύματα για την προφύλαξη και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, που πλέον χτυπά αλύπητα και την Γηραιά Αλβιώνα.

Το σχέδιο αυτή τη φορά δεν περιλαμβάνει την εξόντωση ζόμπι και την ασφαλή μετάβαση στην παμπ αλλά λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Και φυσικά κέρδισαν τη συμπάθεια όλου του ίντερνετ. 

Το "Winchester Plan" από το Shaun of the Dead

Το νέο "Winchester Plan" για τον κορονοϊό


Διάβασε ακόμη έναν οδηγό επιβίωσης στην καραντίνα, γιατί δεν υπάρχει ευρεία εξάπλωση του κορονοϊού στην Αφρική, την αναγκαιότητα του να μείνουμε στο σπίτι και πώς θα απολυμάνεις το smartphone σου.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Απλά μαθήματα για selfies από την Helena Christensen

To super model που μεσουράνησε στα 90s μοιράζει απλόχερα τη γνώση της.

Θετικός στον κορονοϊό ο Harvey Weinstein

O έκπτωτος χολιγουντιανός παραγωγός, που βρίσκεται στην φυλακή, επιβεβαιώθηκε ότι έχει μολυνθεί από τον SARS-CoV-2.