Ο ερωτικός οδηγός του Esquire για το τέλος του Αυγούστου

Όλα τα τρικ και τα κόλπα για να απολαύσεις περισσότερο το σεξ, στο φινάλε της πιο ανέμελης εποχής.

Το ότι, γενικά, δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις είναι κάτι το οποίο μάλλον το έχεις εμπεδώσει. Γιατί, λοιπόν, να ντρέπεσαι να ρωτήσεις για να μάθεις το πώς θα απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ; Εξάλλου, ως όντα της ηδονής που είμαστε, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να χαιρόμαστε το σεξ σε όλο του το μεγαλείο, τόσο εμείς όσο και ο/η/οι παρτενέρ μας.

Επειδή κανείς δεν έχει χρόνο για χάσιμο, βέβαια, συγκεντρώσαμε εδώ τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που μπορεί να σε βασανίζουν σχετικά με το πώς θα κάνεις το σεξ πιο απολαυστικό αυτόν τον Αύγουστο και τις τεέυταίες ημέρες του. Ανάμεσά τους το πώς μπορείς να κάνεις σεξ μέσα στο νερό με ασφάλεια, ποιες είναι οι στάσεις που απογειώνουν την απόλαυση και ποια είναι η ώρα της ημέρας που ο οργασμός σου θα σε εκπλήξει. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μελετήσεις όλα όσα θα διαβάσεις και να κρατήσεις σημειώσεις.

Μάθε που είναι το σημείο G σου

Ο προστάτης λέγεται και αντρικό σημείο G επειδή ο προστατικός οργασμός οδηγεί σε υπερβολικά έντονη ηδονή. Δες πώς θα τον κάνεις να λειτουργήσει σωστά με ένα κλικ εδώ.

Πάρε τον έλεγχο της αναπνοής σου

Το να συντονίζεις την αναπνοή με την κίνησή σου δημιουργεί ρυθμό, κάτι το οποίο μπορεί να βελτιώσει τη διάρκειά σου στο σεξ. Διάβασε άλλα 12 τέτοια τρικ και κόλπα με ένα κλικ εδώ.

Πειραματίσου με τα βιεννέζικα στρείδια

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια αφροδισιακή λιχουδιά αλλά για μία από τις κορυφαίες στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτόν τον Αύγουστο. Δες πώς θα την κάνεις χωρίς να πιαστεί η μέση σου στον πλήρη εικονογραφημένο μας οδηγό με ένα κλικ εδώ.

Ο ερωτικός οδηγός του Esquire για το τέλος του Αυγούστου

Κάνε περισσότερο σεξ το απόγευμα

Θα το απολαύσεις περισσότερο για όλους τους λόγους που δεν μπορείς να φανταστείς αλλά σίγουρα θα συμφωνήσεις αφού τους διαβάσεις με ένα κλικ εδώ.

Δώσ' του να καταλάβει μέσα στο νερό

Δεν είναι εύκολος ο υγρός στίβος της ηδονής αλλά αφού μάθεις πώς μπορείς να τον κάνεις βατό και ασφαλή, θα σε ανταμείψει. Μάθε πώς με ένα κλικ εδώ

Νίκησε τον φόβο του κορονοϊού 

Το να κάνεις σεξ την εποχή του κορονοϊού μπορεί να σε κοκομπλοκιάσει. Μάθε πώς θα ξεμπλοκάρεις χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο την υγεία σου με ένα κλικ εδώ.

LOVERS TOUCHINGiStock

Γύρνα το στο casual sex

Είναι απολαυστικό, δεν συνεπάγεται δεσμεύσεις και προσφέρεται για την περίοδο των διακοπών. Πάρε master στο είδος με ένα κλικ εδώ.

Γίνε άσος στα dating apps

Αν ο Αύγουστος σε βρίσκει single μετά από χρόνια σχέση, μάθε με ένα κλικ εδώ τα πάντα για τα dating apps έτσι ώστε να απολαύσεις το σεξ με την ευκολία που σου προσφέρει όχι η παλάμη σου αλλά το smartphone που κρατάς μέσα σε αυτή.

DATING APPS ILLUSTRATIONiStock

Οργανώσου

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research, αν είσαι οργανωτικός τύπος, είναι πιθανό η σεξουαλική σου επίδοση να είναι πολύ υψηλότερη από τον μέσο όρο. Μάθε άλλα δύο τέτοια κλειδιά για καλύτερο σεξ με ένα κλικ εδώ.

Μην παίρνεις φόρα

Το edging εντείνει την απόλαυση του οργασμού καθώς οι υψηλές απαιτήσεις από το σώμα και η σεξουαλική ένταση που συσσωρεύεται οδηγεί (συνήθως) σε εκρήξεις. Δεν ξέρεις τι είναι το edging; Μάθε με ένα κλικ εδώ.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.