Στο Costa Navarino (και) για τένις

Ένας από τους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς ενώνει τις δυνάμεις του με τον Patrick Mouratoglou, προσφέροντας μία μοναδική αθλητική εμπειρία.

Υπάρχουν, κυριολεκτικά, εκατοντάδες λόγοι για τους οποίους οφείλει κάποιος να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του και να περάσει μερικές ημέρες στο Costa Navarino, επιλέγοντας για τη διαμονή του το The Romanos ή το The Westin, απολαμβάνοντας πληθώρα παροχών και δραστηριοτήτων, πάντοτε του υψηλότερου επιπέδου. Το τελευταίο άλλωστε είναι κάτι που εγγυάται από μόνο του το όνομα του brand. 

Στο Costa Navarino (και) για τένις

Κορυφαίος προορισμός (και) για τένις διεθνώς

Εδώ και λίγους μήνες, η Costa Navarino συνεχίζει να κινείται ακόμη πιο δυναμικά στο δρόμο της ανάπτυξης στο αθλητικό κομμάτι, με τη δημιουργία 12 νέων γηπέδων τένις, που έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, ανεβάζοντας τον αριθμό τους στα 16 συνολικά. Ανάμεσά τους και το μοναδικό γήπεδο με χόρτο στην Ελλάδα. Όλα, εφάμιλλα εκείνων όπου διεξάγονται τα τουρνουά Grand Slam.  

COSTA NAVARINO ΤΕΝΙΣ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ 1
COSTA NAVARINO ΤΕΝΙΣ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ 4

Κυρίως όμως, ανακοινώθηκε η συνεργασία με την πιο δημοφιλή ακαδημία τένις στον κόσμο, τη Mouratoglou Academy, παρέχοντας έτσι μία εξαιρετικά υψηλού επιπέδου εμπειρία τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες παίκτες/επισκέπτες. 

Στη Mouratoglou Academy, που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια λειτουργίας, έχουν 'θητεύσει' μεταξύ άλλων κάποια από τα πιο ηχηρά ονόματα του παγκόσμιου τένις όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Coco Gauff, ο Grigor Dimitrov και η, κάτοχος 23 Gran Slams, Serena Williams.

COSTA NAVARINO ΤΕΝΙΣ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ 3
COSTA NAVARINO ΤΕΝΙΣ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ 5
COSTA NAVARINO ΤΕΝΙΣ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ 2

Η μοναδική της μεθοδολογία λοιπόν μετακομίζει στη Μεσσηνία και σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, εκεί όπου ο καθένας μπορεί να βρει το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που του ταιριάζει, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για εξατομικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες.

Μισή ώρα με τον Patrick Mouratoglou

Στο γενικότερο πλαίσιο της παρουσίασης όλων των παραπάνω, το Esquire είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ίδιο τον Patrick Mouratoglou, μέσω διαδικτύου. Μοιραία, οι πρώτες ερωτήσεις αφορούσαν τη σχέση του με την Ελλάδα αλλά και το γεγονός πως επέλεξε να δραστηριοποιηθεί πια και στη χώρα μας.

"Η μισή μου οικογένεια είναι από την Ελλάδα, οπότε έχω κάτι παραπάνω από στενή σχέση με τη χώρα. Όλα μου τα παιδικά χρόνια είναι συνδεδεμένα με την Ελλάδα, καθώς ερχόμασταν για διακοπές τουλάχιστον ένα μήνα κάθε καλοκαίρι. Ήθελα να συνεχίσω αυτή τη σχέση και αυτή η συνεργασία ήταν κάτι παραπάνω από μία καλή αφορμή. Το Costa Navarino προσέφερε μία εντυπωσιακή προοπτική, τόσο για το location και τις εγκαταστάσεις όσο και για τις γενικότερες υπηρεσίες που παρέχει σε κάθε είδους επισκέπτη. Υπάρχουν επίσης αρκετές κοινές αρχές που μοιραζόμαστε. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω τη δυνατότητα να προσφέρω τις υπηρεσίες, την εμπειρία και τη γνώση μου εδώ" ανέφερε μεταξύ άλλων ο 51χρονος προπονητής στο διαδικτυακό μας τετ-α-τετ, σχετικά με την αφορμή της συνεργασίας του με την Costa Navarino.

Όσον αφορά για το πώς κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ αλλά και τα κίνητρα που βρίσκει για να συνεχίζει στο ίδιο πάντοτε επίπεδο αναφέρει: "Όταν ήμουν 4 ετών μου φάνηκε πάρα πολύ φυσιολογικό να πιάσω μία ρακέτα και να παίξω. Το τένις ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά: Δεν σταμάτησα ποτέ να παίζω μετά την ηλικία των 4. Έπαιζα για την χαρά της νίκης καθώς λατρεύω τον ανταγωνισμό. Για να κερδίσεις όμως θα πρέπει διαρκώς να βελτιώνεις τις ικανότητές σου, να εντοπίζεις τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου και να έχεις πάντοτε τον έλεγχο όσων συμβαίνουν στο γήπεδο. Στο σπίτι μου, οι γονείς μου είχαν διαφορετική άποψη. Πίστευαν πως θα έπρεπε να αφοσιωθώ στις σπουδές μου. Ήταν το τέλος της καριέρας μου σαν παίκτης. Το όνειρο να γίνω πρωταθλητής σταμάτησε εκεί".

"Πάντα είχα τεράστιο πάθος. Ήθελα να γίνω κορυφαίος παίκτης τένις. Δεν το κατάφερα αυτό αλλά, παρά την απογοήτευση, κατόρθωσα να επιστρέψω στο άθλημα. Από τότε, αποφάσισα πως θα αφιερώσω μεγάλο μέρος της ζωής μου στο να δώσω την ευκαιρία σε άλλους νεαρούς να γίνουν σπουδαίοι παίκτες. Να βοηθήσω άτομα όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ή ο Μάρκος Παγδατής παλαιότερα να γίνουν κορυφαίοι. Τι με κρατά σε εγρήγορση; Τα ίδια τα παιδιά. Οι παίκτες. Το πάθος τους που είναι το ίδιο με το δικό μου και η επιθυμία να πετύχουν", πρόσθεσε.

Με τη ρακέτα σου στη Μεσσηνία φέτος λοιπόν.

 


Info

www.costanavarino.com/mouratoglou-tennis-center

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.