Richard Sandrak: Πώς άλλαξε το πιο δυνατό παιδί στο πέρασμα του χρόνου

Ο "Μικρός Ηρακλής", το αγόρι που έγινε διάσημο χάρη στην εντυπωσιακή σωματοδομή σε ηλικία μόλις 7 ετών, είναι πλέον προπονητής, διατροφολόγος και ετοιμάζεται να κατακτήσει το Χόλιγουντ.

Έχοντας χτίσει από τα 7 του ένα μυϊκό σύστημα ισάξιο επαγγελματία bodybuilder (με κοιλιακούς-φέτες, ατσαλένια μπράτσα και πόδια-δυναμίτες) και, όντας ικανός στα 11 του να σηκώνει 100κιλες μπάρες, συν την επική ικανότητά του να εκτελεί πλήρες σπαγκάτο ποδιών με μεγαλύτερη ευκολία από τον Jean-Claude Van Damme, ο Ουκρανός Richard Sandrak, υπήρξε ο πιο θρυλικός πιτσιρικάς στον πλανήτη εδώ και μια εικοσαετία, με μια σωματική διάπλαση που του χάρισε το παρατσούκλι "Μικρός Ηρακλής". Τα χρόνια όμως περνούν και, σήμερα, στα 27 του, ο Sandrak έχει αλλάξει: μικρότεροι μύες, "κομμένη" η σπαρτιάτικη διατροφή και προπόνηση, περισσότερο λίπος στην κοιλιά. Ωστόσο, έχει αποκτήσει τεράστια φήμη στο Χόλιγουντ ως προπονητής, διατροφολόγος και κασκαντέρ σε ταινίες δράσης.

"Δεν μετανιώνω για το παρελθόν μου. Αντίθετα, νιώθω πολύ περήφανος που κατάφερα να με προσφωνούν Μικρό Ηρακλή, αλλά τώρα πια δεν με νοιάζει ο δείκτης λίπους του σώματός μου", είπε ο Sandrak σε ένα ντοκιμαντέρ του Inside Edition, αφιερωμένο στη ζωή του. "Δεν με ενδιαφέρουν τίτλοι όπως Mister Olympia, ούτε επιθυμώ να συμμετέχω σε διαγωνισμούς τύπου Arnold Classic. Απολαμβάνω τις πίτσες, τα χάμπουργκερ και τα παγωτά, όπως ποτέ πριν".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio Rumba Network (@radiorumbaec) on

Από τα εφτά έως τα έντεκά του χρόνια, ο Sandrak είχε ένα απίστευτο ποσοστό λίπους στο σώμα του -σχεδόν 1%!-, όντας "υποχρεωμένος" να εκτελεί καθημερινές προπονήσεις δύναμης με προπονητή τον Hulk Hogan και ένα σπαρτιάτικο πρόγραμμα διατροφής, που του είχε συστήσει ο πατέρας του Pavel Sandrak (πρώην πρωταθλητής MMA), το οποίο απαρτιζόταν από ωμά λαχανικά, βραστά ψάρια και κάθε είδους ζωικές πρωτεΐνες -ο ίδιος ο πατέρας, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έδινε στο γιο του στεροειδή.

Για την Ιστορία: ο πατέρας του έφηφου τότε Richard, συνελήφθη και φυλακίστηκε επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του Λένα (κορυφαία aerobic instructor της εποχής της), και η οποία, δεν ήθελε το αγόρι της να υπόκειται σε εξαναγκαστικές προπονήσεις, αγωγές υπετροφίας και χρήση αναβολικών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricah Sandrak (@richardsandrak) on

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.