Tα βιβλία του Ernest Hemingway έγιναν ποτά

Το μπαρ The Old Man Singapore τιμά τον Papa με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 06 Ιανουαρίου 2021

Μην ασχοληθείς με εκκλησίες, κυβερνητικά κτίρια ή πλατείες μιας πόλης. Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τον πολιτισμό και την κουλτούρα της, φρόντισε να περάσεις ένα βράδυ στα μπαρ της. Αυτό ήταν κάτι που συνήθιζε να λέει -και να γράφει- ο Ernest Hemingway. Και όσο να πεις, ο Papa έφαγε τη ζωή με το κουτάλι.

Πέραν όλων των άλλων, ο Hemingway υπήρξε λάτρης του ποτού και των μπαρ. Τα τελευταία, μέσα στις δεκαετίες που ακολούθησαν το θάνατό του, φρόντισαν να τον τιμήσουν και με το παραπάνω, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Υπάρχουν πλέον εκατοντάδες ποτά και μπαρ που φέρουν κάτι από το όνομά του, τα έργα ή το legacy που δημιούργησε μέσα από τη μυθιστορηματική αν μη τι άλλο ζωή του. 

Κάτι αντίστοιχο κάνει αυτόν το καιρό και το The Old Man Singapore, ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2020. Δεν είναι μυστικό πως το εν λόγω μέρος τιμά τον Hemingway με το γενικότερο ύφος του αλλά και με μία νέα σειρά εμφιαλωμένων κοκτέιλ που τιτλοφορούνται με βάση κάποια από τα βιβλία του θρυλικού Αμερικανού συγγραφέα. 

Tα βιβλία του Ernest Hemingway έγιναν ποτά
ΠΟΤΑ ΕΡΝΕΣΤ ΧΕΜΙΝΓΟΥΕΙ 3

Το μενού Best of the Old Man v2 είναι διαθέσιμο για take away, για όποιον βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Μεταξύ άλλων σε αυτό ξεχωρίζουν τα The Torrents of Spring (με μεσκάλ και αμερικανικό ουίσκι), For Whom the Bell Tolls (με ρούμι, αβοκάντο και φράουλες) και A Moveable Feast (με τζιν, καρύδα και αποσταγμένα τοματίνια).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.