Κι αν ο James Bond έπινε ρούμι;

Το Vesper Martini ίσως είναι ξεπερασμένο.

Το κινηματογραφικό franchise του James Bond είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή όλων των εποχών. Εκτός από τα προφανή, υπηρετεί και τις προσταγές του στυλ και του tailoring, που συνυπάρχουν πάντοτε με τις μπόλικες σκηνές δράσης. Πλέον, μπορείς να έχεις κάτι από 007 και στο bar cart του σπιτιού σου. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο εμφιαλωμένο Vesper όπως πιθανότατα και λογικά θα περίμενες - αλλά ένα ρούμι. 

Τον επόμενο μήνα, ο Chris Blackwell, ιδιοκτήτης πλέον του σπιτιού του Ian Fleming στην Τζαμάικα, γνωστού ως GoldenEye estate αλλά και founder του Blackwell Rum, έχει λανσάρει στην αγορά το Blackwell Rum 007 Limited Edition Fine Jamaican Rum, ενόψει και της κυκλοφορίας της νέας ταινίας του 007, No Time To Die.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blackwell Rum (@blackwellrum) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blackwell Rum (@blackwellrum) on

Πρόκειται για ένα ρούμι περιορισμένης παραγωγής που βασίζεται σε οικογενειακή συνταγή των Blackwell και κυκλοφορεί (προς το παρόν μόνο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού) σε φιάλες των 750 ml. 

Μεγάλο μέρος του No Time To Die γυρίστηκε στην Τζαμάικα, οπότε εύκολα κάποιος μπορεί να κάνει τη σύνδεση και τον ιδιαίτερο δεσμό που μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσα στο μέρος και τους σκληροπυρηνικούς fans του franchise. 

Κι αν ο James Bond έπινε ρούμι;

κεντρική φωτογραφία ©Getty Images
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.