Το Jack Daniel’s λανσάρει cocktails σε κουτάκι

Jack on the go και μάλιστα σε τρεις γεύσεις.

Το Jack Daniel’s μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των canned cocktails, με το λανσάρισμα μίας σειράς ποτών στην αμερικανική αγορά το προσεχές διάστημα. Τα Jack Daniel's Canned Cocktails θα περιλαμβάνουν τρεις επιλογές: Τα Jack & Seltzer, Jack & Cola και Jack, Honey & Lemonade.

Πρόκειται για pre-mixed ποτά που έχουν ως βάση -ναι, σωστά το μάντεψες- το Jack Daniel’s Tennessee whiskey. Το Jack & Cola και το Jack, Honey & Lemonade έχουν 7% ABV, ενώ ελαφρύτερο είναι το Jack & Seltzer με 5% και μόλις 97 θερμίδες. 

Δεν χωρά αμφιβολία πως τα εν λόγω cocktails θα γνωρίσουν μεγάλη δημοφιλία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε μπει επισήμως στην εποχή του μπάρμπεκιου στην αυλή. "Έχουμε πάντοτε υπόψιν αυτά που μας ζητούν οι φίλοι μας. Τα canned cocktails είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσφέρουμε ωραίες γεύσεις στο κοινό. Κάθε ένα από αυτά είναι τέλεια ισορροπημένο, με την ξεκάθαρη παρουσία του Jack Daniel’s" αναφέρει η Lisa Hunter, Flavors Brand Director του Jack Daniel’s.

Τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε Καλιφόρνια, Κολοράντο, Κονέκτικατ, Ντέλαγουερ, Φλόριντα, Ιλινόις, Νέα Υόρκη, Τέξας και, ασφαλώς, Τενεσί, με τις τιμές του να ανέρχονται στα $12.99 ανά τετράδα ή $3.99 για το καθένα. Ευελπιστούμε, κάποια στιγμή να τα δούμε και στα μέρη μας.


Διάβασε ακόμη για το κονιάκ των €130.000, το Negroni του καλοκαιριού, τα whiskey stones που αναβαθμίζουν κάθε ποτό, την εποχή του Tom Collins και γιατί τα μπαρ στις ταινίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.