Τι θα αλλάξει στην Ελλάδα μετά από 30 ημέρες καραντίνας

Το αισιόδοξο γράφημα του Ηλία Μόσιαλου, στην περίπτωση που άπαντες τηρήσουν τους κανόνες.

Η πανδημία του κορονοϊού παραμένει ακόμη δυσεπίλυτο πρόβλημα για την παγκόσμια ιατρική κοινότητα αλλά και γενικότερα την ανθρωπότητα. Τα κρούσματα σε πολλές περιοχές του πλανήτη αυξάνονται συνεχώς, κάτι που δυστυχώς ισχύει και για τον αριθμό των ανθρώπων που δεν τα κατάφεραν. 

Ο καθηγητής πολιτικής της υγείας και διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science Ηλίας Μόσιαλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες μία φωτογραφία στην οποία γίνεται κάτι παραπάνω από προφανές γιατί πρέπει όλοι να μείνουν στο σπίτι αυτή τη δύσκολη όσο και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα αλλά και τον πλανήτη. 


Διάβασε ακόμη για τον ορθό τρόπο συμπλήρωσής του εντύπου βεβαίωσης κίνησης, την Figaro που έπλεξε το εγκώμιo του Σωτήρη Τσιόδρα, τους 20 πλουσιότερους του κόσμου που έγιναν λίγο λιγότερο πλούσιοι λόγω κορονοϊού και τις θεωρίες συνωμοσίας καλπάζουν εν μέσω COVID-19.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Θυμηθήκαμε τον σεισμό του 1999 της Πάρνηθας -6 Ρίχτερ και 143 νεκροί

Ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ στα Στύρα Ευβοίας μας θύμισε ξανά το πιο σκοτεινό κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας της Αθήνας: τον φονικό σεισμό της Πάρνηθας το 1999.

Ο Conor McGregor θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας

Ο Conor McGregor ανακοίνωσε ότι θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας και ζητά από τους πολίτες να πιέσουν τους τοπικούς συμβούλους. Μεγάλα λόγια, έντονες δηλώσεις και μια εκστρατεία που έχει ήδη ανάψει φωτιές στο Δουβλίνο.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani

Μια από τις πιο πρωτοποριακές και επιδραστικές προσωπικότητες της ιταλικής μόδας παγκοσμίως, πέθανε πλήρης ημερών σε ηλικία 91 ετών στις 4 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο.

Η πρόβλεψη του Stephen King για τον Donald Trump και τις εκλογές του 2026

Ο Stephen King συνεχίζει την κόντρα του με τον Donald Trump, αυτήν τη φορά με μια τολμηρή πρόβλεψη για τις εκλογές του 2026, που μιλά για "έκπληξη" και "μπλε κύμα".

Γραφει Παυλος Κρουστης

Παράνομοι οι περισσότεροι δασμοί του Donald Trump, αποφάσισε ομοσπονδιακό εφετείο

Το μεγαλύτερο μέρος τους, εκ των οποίων και οι μη κλαδικοί επιβλήθηκαν παράνομα σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις και η τύχη τους πλέον θα κριθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.