Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης μαγειρεύει (και) στο Youtube

Ο βραβευμένος σεφ ανοίγει διαδικτυακά την κουζίνα του σπιτιού του, με το Alex Cooks @ Home.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 25 Ιανουαρίου 2021

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι γνωστός σε όλους μας μέσα από την εξαιρετική δουλειά του στο CTC την τελευταία 5ετία αλλά και στο ιδιαίτερο pop up στο Καφενείο Σι Τι Ση, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Εν αναμονή της 'μετακόμισης' του CTC στον Κεραμεικό -και της πολυπόθητης επανεκκίνησης ασφαλώς της εστίασης γενικότερα- ο γνωστός σεφ αποφάσισε να ανοίξει την κουζίνα του σπιτιού του μέσα από το νέο του (μέχρι το επόμενο) project.

Ποιο είναι αυτό; Μία δική του εκπομπή στο YouTube, το Alex Cooks At Home, που ουσιαστικά αποτελεί την 'κλειδαρότρυπα' στην οικιακή κουζίνα του βραβευμένου σεφ. 

Εκεί, το γαστρονομικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζει συναντιέται με απλές καθημερινές συνταγές, τις οποίες ο καθένας μπορεί να φτιάξει στο σπίτι του. Φυσικά, σε αρκετές από αυτές θα υπάρχει και η απαραίτητη gourmet πινελιά, που συχνά θα προστίθεται και από άλλους επώνυμους σεφ που ο Αλέξανδρος θα φιλοξενεί.

Ακόνισε λοιπόν μαχαίρια, ζέστανε το φούρνο και πάτα το play καθώς ο σεφ Τσιοτίνης θα σου σερβίρει και διαδικτυακά, με γαρνιτούρα τα έξοχο ούτως ή άλλως χιούμορ του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Napul’è όπως λέμε Italiano Vero

Μάγκυ Ταµπακάκη και Francesco "Ciccio" Granata σε µεταφέρουν γευστικά µέχρι την Ιταλία, δικαιολογώντας κάθε φορά απόλυτα τη φήµη του εστιατορίου της Βάρης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι πρέπει να κάνεις για να είναι υγιεινές οι τηγανητές πατάτες στο air fryer

Και δεν αναφερόμαστε στο πόσο λάδι (δεν) πρέπει να βάλεις ούτε στις θερμίδες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Ο σημαντικότερος γαστρονομικός θεσμός της χώρας μπήκε στην 4η δεκαετία της ύπαρξής του και ξεχώρισε για φέτος 43 σπουδαία εστιατόρια.

Γραφει Μπαμπης Δουκας