Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης μαγειρεύει (και) στο Youtube
Ο βραβευμένος σεφ ανοίγει διαδικτυακά την κουζίνα του σπιτιού του, με το Alex Cooks @ Home.
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι γνωστός σε όλους μας μέσα από την εξαιρετική δουλειά του στο CTC την τελευταία 5ετία αλλά και στο ιδιαίτερο pop up στο Καφενείο Σι Τι Ση, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Εν αναμονή της 'μετακόμισης' του CTC στον Κεραμεικό -και της πολυπόθητης επανεκκίνησης ασφαλώς της εστίασης γενικότερα- ο γνωστός σεφ αποφάσισε να ανοίξει την κουζίνα του σπιτιού του μέσα από το νέο του (μέχρι το επόμενο) project.
Ποιο είναι αυτό; Μία δική του εκπομπή στο YouTube, το Alex Cooks At Home, που ουσιαστικά αποτελεί την 'κλειδαρότρυπα' στην οικιακή κουζίνα του βραβευμένου σεφ.
Εκεί, το γαστρονομικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζει συναντιέται με απλές καθημερινές συνταγές, τις οποίες ο καθένας μπορεί να φτιάξει στο σπίτι του. Φυσικά, σε αρκετές από αυτές θα υπάρχει και η απαραίτητη gourmet πινελιά, που συχνά θα προστίθεται και από άλλους επώνυμους σεφ που ο Αλέξανδρος θα φιλοξενεί.
Ακόνισε λοιπόν μαχαίρια, ζέστανε το φούρνο και πάτα το play καθώς ο σεφ Τσιοτίνης θα σου σερβίρει και διαδικτυακά, με γαρνιτούρα τα έξοχο ούτως ή άλλως χιούμορ του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα