Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης μαγειρεύει (και) στο Youtube

Ο βραβευμένος σεφ ανοίγει διαδικτυακά την κουζίνα του σπιτιού του, με το Alex Cooks @ Home.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 25 Ιανουαρίου 2021

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι γνωστός σε όλους μας μέσα από την εξαιρετική δουλειά του στο CTC την τελευταία 5ετία αλλά και στο ιδιαίτερο pop up στο Καφενείο Σι Τι Ση, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Εν αναμονή της 'μετακόμισης' του CTC στον Κεραμεικό -και της πολυπόθητης επανεκκίνησης ασφαλώς της εστίασης γενικότερα- ο γνωστός σεφ αποφάσισε να ανοίξει την κουζίνα του σπιτιού του μέσα από το νέο του (μέχρι το επόμενο) project.

Ποιο είναι αυτό; Μία δική του εκπομπή στο YouTube, το Alex Cooks At Home, που ουσιαστικά αποτελεί την 'κλειδαρότρυπα' στην οικιακή κουζίνα του βραβευμένου σεφ. 

Εκεί, το γαστρονομικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζει συναντιέται με απλές καθημερινές συνταγές, τις οποίες ο καθένας μπορεί να φτιάξει στο σπίτι του. Φυσικά, σε αρκετές από αυτές θα υπάρχει και η απαραίτητη gourmet πινελιά, που συχνά θα προστίθεται και από άλλους επώνυμους σεφ που ο Αλέξανδρος θα φιλοξενεί.

Ακόνισε λοιπόν μαχαίρια, ζέστανε το φούρνο και πάτα το play καθώς ο σεφ Τσιοτίνης θα σου σερβίρει και διαδικτυακά, με γαρνιτούρα τα έξοχο ούτως ή άλλως χιούμορ του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα εστιατόρια της νέας σεζόν

Το φρέσκο fine dining, η υψηλή κρεατοφαγία και οι αφίξεις-εκπλήξεις του φθινοπώρου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το τέλειο αυγό ποσέ

Ακόμη και αυτοί που μισούν να μπαίνουν στην κουζίνα, μπορούν να τα καταφέρουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Μία επική συνταγή για το καλύτερο cheeseburger

Η παγκόσμια ημέρα cheeseburger θα έπρεπε να γιορτάζεται καθημερινά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γουακαμόλε αλλά με αστέρι Michelin

Ένας ειδικός προτείνει την ιδανικότερη φόρμουλα για το κορυφαίο dip του πλανήτη με αφορμή τη σημερινή Guacamole Day.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Salonica Restaurant, όχι τυχαία ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Η σπουδαία δουλειά του Σωτήρη Ευαγγέλου επιβραβεύτηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας