Το Wagyu Katsu Sando είναι το πιο premium σάντουιτς

Όπως περίπου θα το έτρωγες στο Τόκιο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Νοεμβρίου 2020

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου lockdown, την ώρα που εδώ άπαντες έφτιαχναν ψωμί και banana bread, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού υπήρξε ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό φαγητό που γινόταν viral στα Instagram feeds. To Wagyu Katsu Sando είναι ένα εξαιρετικό έδεσμα, που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα από τα πιο premium σάντουιτς που υπάρχουν.

Πρόκειται για ένα σάντουιτς με wagyu και πάνκο, που πλαισιώνεται από μία ιδιαίτερη σάλτσα και αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα από τα hits σε κάθε izakaya ή food markets οποιασδήποτε ιαπωνικής μητρόπολης.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γουακαμόλε αλλά με αστέρι Michelin

Ένας ειδικός προτείνει την ιδανικότερη φόρμουλα για το κορυφαίο dip του πλανήτη με αφορμή τη σημερινή Guacamole Day.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Salonica Restaurant, όχι τυχαία ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Η σπουδαία δουλειά του Σωτήρη Ευαγγέλου επιβραβεύτηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Noma μόλις έγινε τριάστερο

Τρία αστέρια Michelin για το σπουδαίο εστιατόριο της Κοπεγχάγης, για πρώτη φορά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το μέλλον του ελληνικού fine dining, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες σεφ

Άγγελος Λάντος, Λευτέρης Λαζάρου, Έκτορας Μποτρίνι και Τάσος Μαντής καταθέτουν τη γνώμη τους για την πορεία της υψηλής γαστρονομίας στη χώρα μας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη σάλτσα XO

Πρωτοφτιάχτηκε στο Χονγκ Κονγκ των 80s και θεωρείται η πιο upcoming sauce του γευστικού κόσμου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας