Μαγειρεύοντας αυγά σαν τον Jose Andres

Μία συνταγή από τον σπουδαίο σεφ.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 08 Ιανουαρίου 2021

Ο José Andrés είναι ένας από τους σημαντικότερους σεφ του πλανήτη αυτή τη στιγμή και ο άνθρωπος που εισήγαγε τα tapas στην αμερικανική γευστική κουλτούρα. Προηγουμένως, είχε θητεύσει στο πλευρό του Ferran Adrià στο θρυλικό elBulli, πριν ανοίξει μία σειρά εστιατορίων στις ΗΠΑ και επεκτείνει τη δράση του στο φιλανθρωπικό πεδίο, κάτι που ασφαλώς συνεχίστηκε και στον καιρό της πανδημίας. 

Ο Αμερικανο-Ισπανός σεφ έχει και έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να μαγειρεύει τα αυγά μάτια. 

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Συνταγές