Μαγειρεύοντας αυγά σαν τον Jose Andres

Μία συνταγή από τον σπουδαίο σεφ.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 08 Ιανουαρίου 2021

Ο José Andrés είναι ένας από τους σημαντικότερους σεφ του πλανήτη αυτή τη στιγμή και ο άνθρωπος που εισήγαγε τα tapas στην αμερικανική γευστική κουλτούρα. Προηγουμένως, είχε θητεύσει στο πλευρό του Ferran Adrià στο θρυλικό elBulli, πριν ανοίξει μία σειρά εστιατορίων στις ΗΠΑ και επεκτείνει τη δράση του στο φιλανθρωπικό πεδίο, κάτι που ασφαλώς συνεχίστηκε και στον καιρό της πανδημίας. 

Ο Αμερικανο-Ισπανός σεφ έχει και έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να μαγειρεύει τα αυγά μάτια. 

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας