Μαγειρεύοντας αυγά σαν τον Jose Andres

Μία συνταγή από τον σπουδαίο σεφ.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 08 Ιανουαρίου 2021

Ο José Andrés είναι ένας από τους σημαντικότερους σεφ του πλανήτη αυτή τη στιγμή και ο άνθρωπος που εισήγαγε τα tapas στην αμερικανική γευστική κουλτούρα. Προηγουμένως, είχε θητεύσει στο πλευρό του Ferran Adrià στο θρυλικό elBulli, πριν ανοίξει μία σειρά εστιατορίων στις ΗΠΑ και επεκτείνει τη δράση του στο φιλανθρωπικό πεδίο, κάτι που ασφαλώς συνεχίστηκε και στον καιρό της πανδημίας. 

Ο Αμερικανο-Ισπανός σεφ έχει και έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να μαγειρεύει τα αυγά μάτια. 

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα