Ο Pierce Brosnan πουλά το James Bond σπίτι του

Ευκαιρία για κάποιον τυχερό να αποκτήσει το σπίτι του πρώην 007 στο Μαλιμπού.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Pierce Brosnan αποφάσισε να μετακομίσει και να αφήσει το James Bond-inspired σπίτι του στο Μαλιμπού, το οποίο φτιάχτηκε κατά παραγγελία του Ιρλανδού ηθοποιού έπειτα από την πρώτη ταινία του 007 στην οποία συμμετείχε. Το εν λόγω κτίσμα βγαίνει στο σφυρί, με την τιμή του βέβαια να είναι λίγο αλμυρή, καθώς ο Brosnan έχει θέσει ως ποσό πώλησης τα $100.000.000.

Ο 67χρονος πρώην Bond μετακόμισε το 1996 μαζί με την οικογένειά του στο Broad Beach της Καλοφόρνια και στο εν λόγω σπίτι, το οποίο  μεταξύ άλλων διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 7 τζάκια, καθώς και έναν έξτρα ξενώνα που διαχωρίζεται από το κεντρικό κτίσμα.

"Έίπα στην Keely (σ.σ. η σύζυγός του) να φτιάξει το σπίτι των ονείρων της, χωρίς να υπολογίσει τίποτα. Και το έκανε" είχε δηλώσει παλαιότερα στην Wall Street Journal ο Brosnan, με αποτέλεσμα της έμπνευσής της το Orchid House. Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να σχεδιαστεί και να χτιστεί αλλά το αποτέλεσμα δικαίωσε άπαντες.

Το σπίτι ακολουθεί την ταϊλανδέζικη αρχιτεκτονική και έχει μία μεγάλη πρόσοψη με θέα στον ωκεανό. Στο εσωτερικό του υπάρχει ακόμη ένα mini-cinema 20 θέσεων, μπαρ και κελάρι κρασιών, γυμναστήριο, music room, art studio και spa. Είναι τοποθετημένο εντός μίας έκτασης 4.000 τμ στην οποία βρίσκει κανείς μία πισίνα με θαλασσινό νερό, μπάρμπεκιου και υπαίθρια τραπεζαρία, ενώ ασφαλώς υπάρχει και πρόσβαση στην παραλία.

Οι Brosnans το λατρεύουν αλλά πλέον ζουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στη Χαβάη, οπότε αυτό το σπίτι κρίθηκε μάλλον υπερβολικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.