Push ups χωρίς βάρη για τεράστιο στέρνο

Ο DeMarcus Ware, πρώην παίκτης του αμερικανικού football, σου δείχνει τον δρόμο.

Οι κλασικές αξίες είναι αξεπέραστες, για αυτό άλλωστε ονομάζονται και κλασικές. Έτσι αν ψάχνεις ένα πραγματικά αποτελεσματικό fitness πρόγραμμα για το στέρνο σου, ο DeMarcus Ware, πρώην παίκτης του αμερικανικού football, και ένας πραγματικά έμπειρος τύπος σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη γυμναστική, σου δείχνει τον δρόμο μέσα από ένα πολύ απλό βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του Instagram.

Το πρόγραμμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DeMarcus Ware (@demarcusware) on

O Ware έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, περισσότερες από 33 χιλιάδες προβολές. Το απαιτητικό πρόγραμμα που παρουσίασε αποτελείται από 6 διαφορετικές ασκήσεις χωρίς βάρη και συνολικά 60 επαναλήψεις. Τα πράγματα, όμως, όπως θα δεις δεν είναι όσο απλά δείχνουν.

  • 10 push ups
  • 10 step ups σε δίσκο βαρών
  • 10 push ups σε δίσκο βαρών
  • 10 πλευρικά tap downs
  • 10 πλευρικά power ups
  • 10 pushups

Για τα push-ups φρόντισε να βάλεις τον κορμό σου στο παιχνίδι, κρατώντας σφιγμένους τους γλουτούς καθώς και την ωμοπλάτη σου έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένταση σε όλο σου το κορμί. Γράπωσε το πάτωμα με τα δάχτυλά σου, χαμήλωσε το σώμα σου μέχρι κάτω, χωρίς όμως να ακουμπήσει το στέρνο σου. Τώρα ήρθε ώρα να εκπνεύσεις και χωρίς να σταματήσεις να είσαι σε εγρήγορση και σε σωστή θέση σώματος να προχωρήσεις στα plate step ups.

Στα step ups και τα taps downs, τα ισχία σου θα θέλουν να "κατέβουν" κάθε φορά που εκτελείς μία επανάληψη. Μην τα αφήσεις να το κάνουν. Κλείδωσε τον κορμό και τη σπονδυλική σου στήλη έτσι ώστε να παραμένουν απόλυτα σταθερά.

Τέλος, τα πλευρικά power ups (σ.σ.: η πιο δύσκολη άσκηση του προγράμματος δηλαδή) απαιτούν γυμνασμένους καρπούς. Αν δεν ισχύει αυτό στην περίπτωσή του, τότε καλό θα ήταν αντί για power ups να εκτελέσεις 10 ακόμα επαναλήψεις από πλευρικά tap downs. Σημαντική σημείωση: Έχεις μόλις 90 δευτερόλεπτα στη διάθεσή σου.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης