Μετά το Baba Au Rum, το InLoveAgain

Στο μικρό αδερφάκι του Baba Au Rum θα βρεις γλυκά εμπνευσμένα από την cocktail culture, ποιοτικό καφέ και brunch καθώς και φυτά για τον χώρο σου.

Esquire Team
Γράφει: Μπάμπης Δούκας 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ήταν τέλη Μαρτίου του 2009, όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον πεζόδρομο της Κλειτίου και τον αριθμό 6 το Baba Au Rum. Μία δεκαετία και κάτι ψιλά αργότερα, το 'παιδί' του Θάνου Προυναρού φιγουράρει διαρκώς στη λίστα με τα 50 κορυφαία μπαρ του πλανήτη (World's 50 Best Bars), έχοντας γράψει -και εξακολουθώντας να το κάνει- τη δική του ιστορία στην εν λόγω σκηνή. Πλέον, ήρθε η ώρα να υποδεχθεί και το μικρό του αδερφάκι, που ακούει στο όνομα InLoveAgain, το οποίο υπηρετεί ένα ελαφρώς διαφορετικό, πρωτότυπο όσο και ιντριγκαδόρικο concept.

Τι είναι λοιπόν το In Love Again; 

Πώς θα περιέγραφε κανείς με μία φράση το InLoveAgain; Μάλλον σαν ένα ιδιαίτερο και προσεγμένο concept store, με πανέμορφο και feelgood εσωτερικό, που εύκολα θα μπορούσες να συναντήσεις -και να εντυπωσιαστείς- σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. 

Ακριβώς απέναντι από το Baba Au Rum, στον πεζόδρομο της Κλειτίου, σε υποδέχεται λοιπόν το boutique pastry shop (ζαχαροπλαστείο αν προτιμάς), στο οποίο μεταξύ άλλων μπορείς να δοκιμάσεις γλυκά εμπνευσμένα από την cocktail culture -και με την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου, όπως και οι αλμυρές επιλογές.

Mai Tai σε τάρτα, Piña Colada σε cheesecake και Zombie σε προφιτερόλ συγκινούν, μεταξύ άλλων. Δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν σε καμία περίπτωση και οι μπαμπάδες με ρούμι: Το baba au rhum καταφθάνει κλασικό με βανίλα ή με καραμέλα και τροπικό χειροποίητο σιρόπι fassionola (από πορτοκάλι, φρούτα του δάσους και ροδάκινο).

Μετά το Baba Au Rum, το InLoveAgain

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Η φινετσάτη κιμαδόπιτα, τα προσεγμένα σάντουιτς (είτε με προζυμένιο ψωμί, παστράμι και γαλοπούλα, είτε με μετσοβόνε, γλυκιά γραβιέρα και μορταδέλα με φιστικί γκρατινέ), ο καλοφτιαγμένος καγιανάς και οι υπόλοιπες επιλογές συνθέτουν το νόστιμο brunch που αξίζει της προσοχής σου. 

ΚΟΛΑΖ INLOVEAGAIN ATHENSInstagram/ @its_the_duke_dude

Εδώ θα βρεις ακόμη specialty coffee της Taf, ειδικά ψημένο για το συγκεκριμένο project. Και, ασφαλώς, όλα εκείνα που 'δικαιολογούν' τον όρο 'plants' στην κεντρική επιγραφή του καταστήματος: Μπόλικα φυτά που φιλοδοξούν να δώσουν μία διαφορετική πνοή στο χώρο (σου) ή απλά να γίνουν τα νέα σου 'κατοικίδια', όπως γλαφυρά τονίζει και ο ίδιος ο Θάνος Προυναρούς. 

 

 


Info

Κλειτίου 3, Αθήνα
Instagram: inloveagain_athens

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.