
Μετά το Baba Au Rum, το InLoveAgain
Στο μικρό αδερφάκι του Baba Au Rum θα βρεις γλυκά εμπνευσμένα από την cocktail culture, ποιοτικό καφέ και brunch καθώς και φυτά για τον χώρο σου.
Ήταν τέλη Μαρτίου του 2009, όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον πεζόδρομο της Κλειτίου και τον αριθμό 6 το Baba Au Rum. Μία δεκαετία και κάτι ψιλά αργότερα, το 'παιδί' του Θάνου Προυναρού φιγουράρει διαρκώς στη λίστα με τα 50 κορυφαία μπαρ του πλανήτη (World's 50 Best Bars), έχοντας γράψει -και εξακολουθώντας να το κάνει- τη δική του ιστορία στην εν λόγω σκηνή. Πλέον, ήρθε η ώρα να υποδεχθεί και το μικρό του αδερφάκι, που ακούει στο όνομα InLoveAgain, το οποίο υπηρετεί ένα ελαφρώς διαφορετικό, πρωτότυπο όσο και ιντριγκαδόρικο concept.
Τι είναι λοιπόν το In Love Again;
Πώς θα περιέγραφε κανείς με μία φράση το InLoveAgain; Μάλλον σαν ένα ιδιαίτερο και προσεγμένο concept store, με πανέμορφο και feelgood εσωτερικό, που εύκολα θα μπορούσες να συναντήσεις -και να εντυπωσιαστείς- σε μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.
Ακριβώς απέναντι από το Baba Au Rum, στον πεζόδρομο της Κλειτίου, σε υποδέχεται λοιπόν το boutique pastry shop (ζαχαροπλαστείο αν προτιμάς), στο οποίο μεταξύ άλλων μπορείς να δοκιμάσεις γλυκά εμπνευσμένα από την cocktail culture -και με την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου, όπως και οι αλμυρές επιλογές.
Mai Tai σε τάρτα, Piña Colada σε cheesecake και Zombie σε προφιτερόλ συγκινούν, μεταξύ άλλων. Δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν σε καμία περίπτωση και οι μπαμπάδες με ρούμι: Το baba au rhum καταφθάνει κλασικό με βανίλα ή με καραμέλα και τροπικό χειροποίητο σιρόπι fassionola (από πορτοκάλι, φρούτα του δάσους και ροδάκινο).

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Η φινετσάτη κιμαδόπιτα, τα προσεγμένα σάντουιτς (είτε με προζυμένιο ψωμί, παστράμι και γαλοπούλα, είτε με μετσοβόνε, γλυκιά γραβιέρα και μορταδέλα με φιστικί γκρατινέ), ο καλοφτιαγμένος καγιανάς και οι υπόλοιπες επιλογές συνθέτουν το νόστιμο brunch που αξίζει της προσοχής σου.

Εδώ θα βρεις ακόμη specialty coffee της Taf, ειδικά ψημένο για το συγκεκριμένο project. Και, ασφαλώς, όλα εκείνα που 'δικαιολογούν' τον όρο 'plants' στην κεντρική επιγραφή του καταστήματος: Μπόλικα φυτά που φιλοδοξούν να δώσουν μία διαφορετική πνοή στο χώρο (σου) ή απλά να γίνουν τα νέα σου 'κατοικίδια', όπως γλαφυρά τονίζει και ο ίδιος ο Θάνος Προυναρούς.
Info
Κλειτίου 3, Αθήνα
Instagram: inloveagain_athens
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες