Manarita, το cocktail με την τεκίλα του The Rock

Η Margarita του Dwayne Johnson περιλαμβάνει καρπούζι και, φυσικά, τεκίλα Teremana.

Ο Marilyn Manson φτιάχνει το δικό του αψέντι, ο George Clooney και οι φίλοι έχουν βγάλει μία περιουσία από τη βιομηχανία της αγαύης και ο Ryan Reynolds εσχάτως αγόρασε gin. Το ενδιαφέρον των σταρ του Χόλιγουντ για το spirits industry έχει φτάσει στο peak του και από τη γιορτή που έχει στηθεί δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Dwayne Johnson. Ο τελευταίος έχει παρουσιάσει εδώ και μερικούς μήνες τη δική του τεκίλα που ονομάζεται Teremana.

Η Teremana διαθέτει ένας πλήρες lineup σχετικό με το δημοφιλέστερο απόσταγμα της αγαύης, που περιλαμβάνει Añejo (παλαιωμένη για πάνω από ένα χρόνο σε δρύινα βαρέλια), Silver (η λευκή, που εμφιαλώνεται αμέσως μετά την απόσταξή της ή μέσα σε 2 μήνες και αποτελεί μία τέλεια βάση για cocktails) και Reposado (τεκίλα που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια για 2 με 12 μήνες πριν από την εμφιάλωση).

Αυτή τη φορά, μέσω Instagram, ο The Rock παρουσίασε τη συνταγή για το cocktail Watermelon Manarita. Η οποία είναι η εξής:

Υλικά (για 6 serves)

  • 12 μεζούρες τεκίλα Teremana Blanco
  • 6 μεζούρες φρέσκος χυμός lime
  • 3 μεζούρες νέκταρ αγαύης
  • 5 μεζούρες νερού
  • 12-18 κομμάτια καρπουζιού

Εκτέλεση

  1. Βάζεις το καρπούζι, το νέκταρ αγαύης και το νερό σε μία κανάτα και αναδεύεις ελαφρώς. 
  2. Προσθέτεις τον φρέσκο χυμό lime και την τεκίλα.
  3. Βάζεις πάγο και ανακατεύεις όλα τα υλικά.
  4. Σερβίρεις σε rocks glass μαζί με φρέσκο πάγο.
  5. Γαρνίρεις με σφήνα lime ή ένα κομμάτι καρπουζιού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on


Διάβασε ακόμη για το Λοκάλι που ανέβηκε στην ταράτσα, την ιστορία και τη συνταγή του Vodka Gimlet, γιατί δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς Aperol Spritz και ποια είναι τα καλύτερα gins για να πλαισιωθούν με τόνικ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.

Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι

Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Το Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλα τα φώτα στο Bar Leone

Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα

Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.

Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι

Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες