Το Haig Club του David Beckham τώρα και σε κουτάκι

Το σκωτσέζικο ουίσκι του Άγγλου σούπερ σταρ κυκλοφορεί πια σε βαζάκι, σε δύο νόστιμες εκδοχές.

Πίσω στο 2014, η Diageo ανακοίνωνε το λανσάρισμα του ουίσκι Haig Club, το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με τον David Beckham και τον στενό του φίλο, τηλεοπτικό παραγωγό, Simon Fuller. Σήμερα, 6 χρόνια αργότερα, το Haig Club έρχεται και σε βαζάκι για όλους εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν το εν λόγω ποτό και στο δρόμο ή όπου αλλού θελήσουν.

Το Haig Club Clubman, όπως θα ονομάζεται το ποτό σε can, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές: Η πρώτη θα είναι σκωτσέζικο ουίσκι μαζί με ginger ale και lime και η δεύτερη, σκωτσέζικο ουίσκι μαζί με premium crafted cola. Το λανσάρισμα των εν λόγω προϊόντων ενισχύει την πεποίθηση πως τα ποτά σε βαζάκι εξελίσσονται σε διεθνές trend - μην ξεχνάς πως αντίστοιχες ενέργειες έχουν κάνει και άλλα brands όπως το Jack Daniel’s. Το Haig Club Clubman κυκλοφορεί ήδη σε συσκευασία 330 ml στις βρετανικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ, έχει 5% ABV και η τιμή του είναι £2.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

"Θέλουμε πάντοτε να δοκιμάζουμε τα όριά μας και να τεστάρουμε καινούριες ιδέες. Το Haig Club και η νέα του εκδοχή είναι απολαυστικά και φτάνουν ακριβώς πάνω στην ώρα που ξεκινά το καλοκαίρι. Προσωπικά λατρεύω το προϊόν και ανυπομονώ να δω το feedback του κοινού" ανέφερε μεταξύ άλλων σε σχετική του δήλωση ο David Beckham, με τον DJ Hageman, global brand director του Haig Club, να συμπληρώνει από την πλευρά του πως "σκοπεύουμε να προσφέρουμε μία διαφορετική οπτική του ουίσκι, με πιο αναζωογονητικές νότες αλλά και πιο προσβάσιμο τρόπο".

Το Haig Club του David Beckham τώρα και σε κουτάκιΑξίζει να τονιστεί πως το Haig Club είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των προαναφερθέντων με τον οίκο Haig, ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια grain ουίσκι της Σκωτίας, που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα.

 


Διάβασε ακόμη για το Joshua Tree που είναι το νέο πιο cool μέρος της Αθήνας, την ιστορία και τη συνταγή του Gin Rickey, τις κορυφαίες τεκίλες για το 2020 και το Negroni του καλοκαιριού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.