To διαφορετικό Negroni του Stanley Tucci

Ο Αμερικανός ηθοποιός σπάει τους κανόνες όσον αφορά το δημοφιλές cocktail.

O Stanley Tucci είναι, μεταξύ άλλων, ένα σύμβολο του αιώνιου coolness. Πέρα από αυτό όμως, είναι και λάτρης του fine drinking, κάτι που επιδεικνύει και κατά τη διάρκεια της καραντίνας από την κουζίνα του σπιτιού του. Αυτή τη φορά, δείχνει πώς φτιάχνεται ένα Negroni, αν και επιλέγει να το σερβίρει σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα ποτήρι, προσθέτοντας τις δικές του πινελιές και προτιμήσεις. 

Ο 59χρονος Αμερικανός ηθοποιός, μέσω ενός βίντεο στο Instagram, δίνει τη δική του εκδοχή για ένα από τα πιο δημοφιλή cocktails όλων των εποχών. "Θα φτιάξουμε ένα Negroni Up" λέει αρχικά, προτού χρησιμοποιήσει όχι μία αλλά δύο μεζούρες gin, υποστηρίζοντας μάλιστα πως κάποιος μπορεί να διαλέξει ακόμη και βότκα αντί αυτού. Έπειτα προσθέτει μία μεζούρα γλυκού βερμούτ, επιμένοντας πως πρέπει κανείς να βρει ένα πραγματικά ποιοτικό της κατηγορίας, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του προς εκείνο του Martini - που δεν θα λέγαμε πως είναι ακριβώς το αγαπημένο του. Τέλος, προσθέτει μία μεζούρα Campari, προτού ανακινήσει το σέικερ - ναι, δεν επιλέγει να αναδεύσει σε mixing glass. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci) on

Όσον αφορά το σερβίρισμα δεν επιλέγει το κλασικό rocks glass με πάγο αλλά ένα παγωμένο ποτήρι coupe, τονίζοντας πως "μπορείς να το σερβίρεις ακόμη και σε ποτήρι του Martini, όπου θέλεις". Στο φινάλε, γαρνίρει με μια παχιά φέτα πορτοκαλιού. 

Στην υγεία σου Stanley. Κι ας έπαιξες έξω από τα συνηθισμένα. 

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.


Διάβασε ακόμη για τη λευκή εκδοχή του Negroni, 5 τρόπους για να βελτιώσεις τα cocktail skills σου, πώς θα αναβαθμίσεις το gin tonic σε 4 βήματα και γιατί τα μπαρ στις ταινίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.

Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι

Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Το Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλα τα φώτα στο Bar Leone

Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα

Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.

Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι

Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες