To διαφορετικό Negroni του Stanley Tucci

Ο Αμερικανός ηθοποιός σπάει τους κανόνες όσον αφορά το δημοφιλές cocktail.

O Stanley Tucci είναι, μεταξύ άλλων, ένα σύμβολο του αιώνιου coolness. Πέρα από αυτό όμως, είναι και λάτρης του fine drinking, κάτι που επιδεικνύει και κατά τη διάρκεια της καραντίνας από την κουζίνα του σπιτιού του. Αυτή τη φορά, δείχνει πώς φτιάχνεται ένα Negroni, αν και επιλέγει να το σερβίρει σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα ποτήρι, προσθέτοντας τις δικές του πινελιές και προτιμήσεις. 

Ο 59χρονος Αμερικανός ηθοποιός, μέσω ενός βίντεο στο Instagram, δίνει τη δική του εκδοχή για ένα από τα πιο δημοφιλή cocktails όλων των εποχών. "Θα φτιάξουμε ένα Negroni Up" λέει αρχικά, προτού χρησιμοποιήσει όχι μία αλλά δύο μεζούρες gin, υποστηρίζοντας μάλιστα πως κάποιος μπορεί να διαλέξει ακόμη και βότκα αντί αυτού. Έπειτα προσθέτει μία μεζούρα γλυκού βερμούτ, επιμένοντας πως πρέπει κανείς να βρει ένα πραγματικά ποιοτικό της κατηγορίας, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του προς εκείνο του Martini - που δεν θα λέγαμε πως είναι ακριβώς το αγαπημένο του. Τέλος, προσθέτει μία μεζούρα Campari, προτού ανακινήσει το σέικερ - ναι, δεν επιλέγει να αναδεύσει σε mixing glass. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci) on

Όσον αφορά το σερβίρισμα δεν επιλέγει το κλασικό rocks glass με πάγο αλλά ένα παγωμένο ποτήρι coupe, τονίζοντας πως "μπορείς να το σερβίρεις ακόμη και σε ποτήρι του Martini, όπου θέλεις". Στο φινάλε, γαρνίρει με μια παχιά φέτα πορτοκαλιού. 

Στην υγεία σου Stanley. Κι ας έπαιξες έξω από τα συνηθισμένα. 

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.


Διάβασε ακόμη για τη λευκή εκδοχή του Negroni, 5 τρόπους για να βελτιώσεις τα cocktail skills σου, πώς θα αναβαθμίσεις το gin tonic σε 4 βήματα και γιατί τα μπαρ στις ταινίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.