Ο Ryan Reynolds μόλις πούλησε το gin του για €500.000.000

Η Diageo απέκτησε ένα από τα καλύτερα gins που κυκλοφορούν.

Στα χνάρια του George Clooney φαίνεται να βαδίζει ο σταρ του Deadpool Ryan Reynolds και αυτό δεν είναι κάτι που σχετίζεται με τις υποκριτικές του ικανότητες. O 43χρονος Καναδός ηθοποιός δραστηριοποιείται -και αυτός- στο κομμάτι των spirits από το 2017, όταν και αγόρασε σημαντικό μερίδιο των μετοχών του gin Aviation. Την περασμένη εβδομάδα, η Diageo αγόρασε το brand του Reynolds έναντι £465.000.000 (περίπου 515 εκατ. Ευρώ) - ακριβώς δηλαδή ότι είχε κάνει και με την τεκίλα Casamigos του Clooney μερικά χρόνια πριν: Συγκεκριμένα, το 2017 η Diageo έδωσε £790.000.000 για να κάνει δική της την Casamigos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aviation American Gin (@aviationgin) on

To Aviation παράγεται στο αποστακτήριο House Spirits στο Portland του Oregon. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ισορροπημένο βοτανικό gin, στο οποίο κυριαρχούν νότες από κάρδαμο, κόλιανδρο, γλυκάνισο, λεβάντας και εσπεριδοειδών. Ο Reynolds θα κρατήσει ένα σημαντικό μερίδιο από το εμπορικό σήμα και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Diageo στο κομμάτι του marketing για την επόμενη -τουλάχιστον- δεκαετία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aviation American Gin (@aviationgin) on

Αξίζει να αναφερθεί πως Diageo συνεργάζεται και με τον David Beckham σχετικά με το Haig Club whisky.


Διάβασε ακόμη για το Λοκάλι που ανέβηκε στην ταράτσα, την ιστορία πίσω από το Old Fashioned του Ryan Gosling στο Crazy, Stupid, Love, τα πιο δημοφιλή cocktails του 2020 και πώς θα τα φτιάξεις και το εναλλακτικό Mojito του Ernest Hemingway.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Αυτή είναι η πιο ακριβή τεκίλα στον κόσμο

Ένα μόνο μπουκάλι κοστίζει 3,5 εκατομμύρια δολάρια και προφανώς, έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες.

Γραφει Γεωργια Πρεζα