Οι σημαντικότερες superhero movies που έρχονται μέχρι το 2023

Spider-Man, Batman, Black Widow και όλα όσα ετοιμάζουν Marvel και DC για τα προσεχώς.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 26 Ιανουαρίου 2021

Όπως και για κάθε άλλο κινηματογραφικό genre, έτσι και για τις superhero movies, το 2020 δεν κύλησε ακριβώς όπως άπαντες θα επιθυμούσαν, για τους γνωστούς λόγους. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τα studios και τις εταιρείες παραγωγής να κάνουν το σχεδιασμό τους για το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από το 2021.

Ακολουθεί μία λίστα με όλες τις υπερ-ηρωικές ταινίες που αναμένονται στο άμεσο και το απώτερο μέλλον.

The Flash

Οι σημαντικότερες superhero movies που έρχονται μέχρι το 2023

Μετά από αρκετές φήμες, το The Flash βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Andrés Muschietti (It και It 2), φυσικά με τον Ezra Miller στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα τον πλαισιώνουν οι Kiersey Clemons και Billy Crudup.

Αναμενεται τον Νοέμβριο του 2022.

Spider-Man (η τρίτη ταινία του MCU)

ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ 2

Μετά τα όσα συνέβησαν μεταξύ Sony και Disney για τα δικαιώματα του ανθρώπου-αράχνη, ο Tom Holland ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γνώριμο ρόλο, σε ένα καστ που θα περιλαμβάνει ακόμη του Zendaya και Jacob Batalon. Δεν έχουν γίνει ωστόσο γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2021.

Venom 2

ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ 3

Η περίεργη οπτική της Sony για τον anti-hero/villain από το σύμπαν του Spider-Man, τον Venom, έφερε στο εν λόγω genre τον Tom Hardy σαν Eddie Brock (μαζί με το προσκολλημένο σε αυτόν εξωγήινο symbiote). Στο 2ο μέρος θα επιστρέψουν ακόμη οι Michelle Williams σαν Anne Weying και ο Woody Harrelson σαν Cletus Kasady, γνωστό επίσης και ως Carnage.

Αναμένεται τον Ιούνιο του 2021.

Black Widow

Μετά την Harley Quinn και την Wonder Woman της DC, μία ακόμα σούπερ ηρωίδα, αυτή τη φορά από το σύμπαν της Marvel, ετοιμάζεται για την πρώτη σόλο ταινία της. Η Natasha Romanoff ή αλλιώς Black Widow της Scarlett Johansson βρίσκεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της μετά τα γεγονότα του Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος.

Αναμένεται τον Μάιο του 2021.

Shazam 2

Το Shazam ήταν ένας από τους πιο έξυπνους τρόπους προκειμένου η DC να επεκτείνει το κινηματογραφικό της σύμπαν. Το Shazam 2 βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, με το σκηνοθέτη David Sandberg να το έχει αναλάβει, ενώ οι φήμες αναφέρουν πως θα εμφανιστεί σε αυτό ακόμη και ο Henry Cavill ως Superman. Αυτό είναι ενδιαφέρον από μόνο του.

Αναμένεται τον Ιούνιο του 2023.

Black Adam

Το spin-off του Shazam θα επικεντρώνεται στον αντι-ήρωα Black Adam, τον οποίο θα υποδυθεί ο Dwayne Johnson. Η σκηνοθεσία θα είναι του Jaume Collet-Serra, χωρίς να έχει γίνει γνωστή καμία άλλη λεπτομέρεια.

Αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2023.

Morbius

Μετά την καταστροφική έως αστεία εμφάνισή του ως Joker στο Suicide Squad, o Jared Leto επιστρέφει στις ταινίες που βασίζονται σε κόμικ. Ο ήρωας που θα υποδυθεί, ο Morbius, αφορά έναν βιολόγο που κατά λάθος μεταμορφώνεται σε βαμπίρ και εντάσσεται στο ευρύτερο σύμπαν του Spider-Man. Ο εν λόγω χαρακτήρας είναι κάτι ανάμεσα σε αντιήρωα και villain.

Αναμένεται τον Οκτώβριο του 2021.

Suicide Squad Sequel

ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ 1

Ή αλλιώς Suicide Squad 2 - είναι η κινηματογραφική συνέχεια του Suicide Squad (Ομάδα Αυτοκτονίας) του 2016, όπου θα δούμε ξανά επί οθόνης την Margot Robbie ως Harley Quinn υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του James Gunn. Το καστ συμπληρώνουν οι Viola Davis, Taika Waititi, John Cena, Idris Elba και Pete Davidson.

Αναμένεται τον Αύγουστο του 2021.

The Eternals

H πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη στην επόμενη φάση του σύμπαντος της Marvel μετά την ολοκλήρωση του franchise των Εκδικητών είναι το The Eternals με τους Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek και Kit Harington να μεταμορφώνονται στη φυλή των Αιώνιων, κάτι μεταξύ ανθρώπων και θεών.

Αναμένεται τον Νοέμβριο του 2021.

Shang-Chi And the Legend of the Ten Rings

O πρώτος κινηματογραφικός Αμερικανοασιάτης superhero είναι ο Shang-Chi, τον οποίο θα υποδυθεί ο Simu Liu. Θα τον δούμε επί οθόνης να τα βάζει με την οργάνωση Ten Rings, την οποία έχουμε γνωρίσει στο franchise του Iron Man.

Αναμένεται τον Ιούλιο του 2021.

The Batman

Reboot του franchise του Batman, το The Batman με τον Robert Pattinson να ενδύεται για πρώτη φορά τον άνθρωπo-νυχτερίδα ύστερα από την παραίτηση του Ben Affleck, είναι η αναμφίβολα πιο αναμενόμενη ταινία της DC Comics που δυστυχώς θα περιμένουμε αρκετά ακόμη για να την δούμε. Τη σκηνοθεσία της υπογράφει ο Matt Reeves. Εκτός από τον Pattinson θα δούμε τους Zoë Kravitz ως Catwoman, τον Colin Farrell ως τον Penguin, τον Andy Serkis στον ρόλο του Alfred και τον Paul Dano ως τον Riddler.

Αναμένεται τον Μάρτιο του 2022.

Aquaman 2 

ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ 4

Ο σημαντικότερος ήρωας του βυθού και ένας από τους πιο ενδιαφέροντες στο -κινηματογραφικό και μη- σύμπαν της DC, o Aquaman επανακάμπτει στην μεγάλη οθόνη από τον γιγαντόσωμο Jason Momoa, πλαισιωμένο από τους Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II και Nicole Kidman και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του James Wan.

Αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2022.

Thor: Love and Thunder

O Taika Waititi ετοιμάζεται να μας παραδώσει την 4η ταινία Thor, με την Natalie Portman να επιστρέφει στο franchise παρά τις δηλώσεις της ότι έχει τελειώσει με το σύμπαν του Σκανδιναβού Θεού.

Αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2022.

Black Panther 2

Η σουπερηρωική ταινία που έφτασε μέχρι τα Όσκαρ, αποδεικνύοντας ότι το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος εκτός από διασκεδαστικό, μπορεί να περνά και κοινωνικά μηνύματα, θα αποκτήσει sequel. 

Αναμένεται τον Ιούλιο του 2022.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ 5

Δεν γνωρίζουμε και πολλά για το επερχόμενο project της Marvel, πέρα από το ότι οι Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen έχουν ήδη συμφωνήσει για το πρωταγωνιστικό καστ και πως ο σκηνοθέτης θα είναι ο Scott Derrickson και ότι το σενάριο υπογράφει η Jade Bartlett. Σύμφωνα, τώρα, με πληροφορίες του Collider αυτή προβλέπεται να είναι η πρώτη "τρομακτική" ταινία του MCU.

Αναμένεται τον Μάρτιο του 2022.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.